Pari Sen Žermen će morati da se odrekne najvećih zvezda, ako...

Autor:

Sport

16.06.2019

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik PSŽ Naser Al-Helaifi izjavio je da je klub spreman da se oslobodi svojih zvezda, ukoliko igrači ne promene stav prema obavezama.

Fudbaleri Pari Sen Žermena

"Sveci" u proteklih sedam sezona samo jednom nisu bili šampioni Francuske, ali jasno je da bogate gazde imaju mnogo veće ambicije i da im je cilj da PSŽ postane najbolji tim u Evropi.

- Fudbaleri će morati da ispunjavaju svoje obaveze čak i više nego ranije. Njihov stav bi trebalo da bude potpuno drugačiji. Oni će morati više da rade, više da se trude...- rekao je Al-Helaili za francuske medije.

- Oni nisu ovde da se zabavljaju. Ako se ne slažu s tim gledištem, ako imaju neki problem, vrata su im otvorena. Ćao. Više ne želim da tolerišem takvo ponašanje zvezda- rekao je predsednik pariskog kluba.

PSŽ je u Ligi šampiona zaustavljen u osmini finala posle šokantnog poraza od Mančester Junajteda u Parizu 3:1 (Sveci su slavili u prvom meču 2:0).

Klub iz Pariza je u leto 2017. za angažovanje Nejmara iz Barselone i Kilijama Mbapea iz Monaka izdvojio 267 miliona evra, a godinu dana kasnije otkupili su ugovor mladog napadača od klub iz Kneževine za dodatnih 135 miliona evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading