MATIĆ: MEČ ZA SRPSKU ISTORIJU!

Sport

05.09.2017

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Srbije Nemanja Matić izjavio je pred susret kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa Republikom Irskom da je meč u Dablinu najvažniji u fudbalskoj istoriji nezavisne Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug
Matić: Bitno je doći do tri boda, nije bitno na koji način

- Igraćemo najvažniju utakmicu u kvalifikacijama, možda i u fudbalskoj istoriji Srbije. Mi smo mala zemlja i fudbal joj mnogo znači. Srećni smo što smo prvi i daćemo sve od sebe da ostanemo na tom mestu. Sanjam da prestavljam Srbiju na Svetskom prvenstvu - rekao je Matić novinarima u Dablinu. 

Vezni fudbaler naše selekcije naglasio je da je najvažnije da naš tim upiše tri boda, a da je manje bitno na koji način ćemo doći do povoljnog rezultata.

- Teško je u Irskoj uzeti bodove. Važno je da pobedimo, igra nas ne zanima mnogo jer će se posle utakmice pričati samo o rezultatu. Nerešeno ne bi bilo loše za nas, ali ćemo se potruditi da iskoristimo svoje prilike i pobedimo - rekao je Matić i dodao da mnogo veći pritisak pred ovaj susret imaju igrači Irske, jer našoj selekciji "igra" i remi protiv ostrvljana.

Srbija protiv Irske igra u utorak od 20.45 u Dablinu možda i presudan meč osmog kola kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo sledeće godine u Rusiji.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading