Srbija ostala bez kandidata za selektora: LAŽNE PRIČE

Autor:

Sport

16.06.2019

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slaviša Jokanović neće biti selektor fudbalske reprezentacije Srbije, potvrdio je nekadašnji menadžer Fulama i trener Partizana u intervjuu za "Večernje novosti"

Slaviša Jokanović

Još ranije se moglo naslutiti da će veoma male šanse da Jokanović, bez obzira na to što nema posao od novembra, preuzme mesto selektora Srbije, ali sam trener demantuje da je novac bio presudan faktor.

- Neka me ne guraju u lažne priče. Ne znam kome je u interesu da izmišlja i pominje milione evra. Neko to čita i može svašta da pomisli. A jedina istina je da to nije istina! Blizu sam novog posla, koji u ovom trenutku sigurno neće biti selektorsko mesto kod nas - naveo je Jokanović.

Kako je naveo, klupski fudbal mu je trenutno na vrhu liste prioriteta.

- Lepo je kad ljudi cene ono što si postigao. Posao selektora, međutim, u ovom momentu nije realna opcija. Volim da sam svakodnevno na terenu, a to mogu da ostvarim samo u klubu. Nacionalni tim se okuplja jednom u dva ili tri meseca u proseku, što je u ovom trenutku predaleko od mojih želja. Jednog dana je moguće, ako budem imao priliku - rekao je Jokanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading