Pala Argentina: Kolumbijci bolji od Mesija i drugova

Autor:

Sport

16.06.2019

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije dobro počelo za Lionela Mesija! U prvom meču grupe B na ovogodišnjem Kopa Amerika Kolumbija je savladala Argentinu sa 2:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Argentine

Na jednoj strani bili su  Mesi, Aguero, Di Marija,  na jednoj Falkao, Kvadrado, Džejms Rodrigez, ali tokom prvog dela utakmice navijači nisu imali razlga da ućivaju. 

 

Šok za Argentinu usledio je u 71. minutu, kada je igrač meksičke Amerike Rodžer Martinez savladao Armanija. Primio je loptu na levoj strani i posle finte uputio neodbranjiv šut pravo u malu mrežu Argentinaca.

Konačan rezultat postavljen je pet minuta pre kraja meča u režiji igrača s klupe. Lerma je dodao, a Duvan Zapata poentirao, samo pet minuta nakon što je ušao u igru.

 

Argentini je ovo inače bio prvi poraz na otvaranju kontinentalnog prvenstva Južne Amerike nakon 1979. godine. Ako žele da se iskupe navijačima moraju da pobede Paragvaj u idućoj utakmici koja se igra 20. juna.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading