Kežman otkrio ko se interesuje za Sergeja, koji agent sigurno neće učestvovati u pregovorima i najavio rekordan transfer u istoriji srpskog fudbala!

Autor:

Sport

15.06.2019

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želi Mateja Kežman da sarađuje sa bilo kim, da pregovara o budućnosti svojih klijenata, da se dogovora sa svetski uticajnim ljudima iz sveta fudbala, međutim, ako u bi u tim razgovorima učestvovao Fali Ramadani, Srbin bi se iz istih povukao. Tačnije, ne bi ni ulazio taman da je ponuda basnoslovna.

RepublikaFoto: Starsport
Mateja Kežman

Takav stav nekadašnji golgeter zadržao je i posle informacije iz Francuske da bi uskoro moglo da dođe do sastanka na kome bi, navodi Kanal plus, trebalo da učestvuju novi sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo, Mateja Kežman i Fali Ramadani.

- Ne, ne i ne. Sa Ramadanijem nikad nisam, niti ću raditi. Da sednemo za isti sto – nema šanse. To mora da se raščisti, da svima bude jasno - precizirao je Mateja Kežman.

- Ne želim da se moje ime dovodi u kontekst sa tim čovekom. Ne poslujem sa njim. Nažalost, živimo u vremenu gde je dovoljno da jedan novinar nešto napiše u pariskom mediju, a da onda cela Evropa to prenese. Samo da se zna, nije istina- rekao legendarni napadač.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Agent Sergeja Milinkovića Savića uverava da nikakav sastanak, na kome bi se diskutovalo o budućnosti sropskog reprezentativca nije zakazan. Bar ne još.
- Ono što mogu da kažem jete da Leonarda poznajem dugo, u odličnim smo odnosima, često smo u kontaktu. Ne samo zbog Sergeja, već raznih stvari- rekao je Kežman.

Na insistiranje da, pred zvanično otvaranje pijace, makar malo otvori karte i pojasni gde bi SMS mogao da bude isporučen Mateja je potvrdio informacije da je jedan od interesenata za potpis 24-godišnjeg veziste aktuelni šampion Italije.

- Postoji interes Juventusa, mada je torinski klub samo jedan od onih koji žele Sergeja. Još dva, tri su u igri. Tek je sredina juna, kreću polako pregovori, važno je da ga Klaudio Lotito poštuje, da se igrač dobro oseća u Laciju i da je zvanično najbolji vezista Serije A za minulu sezonu- rekao je Kežman.

 Shodno tome i otkupna cena biće velika. Možda rekordna i za klub iz Rima i za srpski fudbal.

- Čeka nas dugo leto. Suština je da je za Milinkovića Savića interesovanje veliko, makar kao lane, ali su cifre normalnije u odnosu na prethodnu godinu. Lacio traži to što traži, ali je razumniji. Mogu samo da kažem da su cifre veće od trenutno najvrednijeg transfera u srpskom fudbalu -  dopunio je Mateja Kežman, uveren da će potpis Sergeja, kad se desi, oboriti rekord Luke Jovića i njegovih 60.000.000 evra u Real Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading