MUP održao turnir u malom fudbalu na Makišu!

Autor:

Sport

15.06.2019

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije održan je turnir u malom fudbalu u nastavnom centru Makiš u Beogradu.

RepublikaFoto: MUP/OMK

Za titulu pobednika kupa borilo se 36 ekipa koje je činilo 400 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova iz Direkcije policije, sektora u okviru Ministarstva, uprava u sedištu Direkcije policije i 25 policijskih uprava.

RepublikaFoto: MUP/OMK

Ekipe su bile podeljene u četiri grupe, igralo se po bod sistemu, a pobednici grupa - Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, Policijska uprava u Šapcu, Policijska uprava u Кragujevcu i Sektor za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije obezbedili su plasman u polu-finale. 

RepublikaFoto: MUP/OMK

Fantastičnom igrom i u sjajnoj atmosferi pobedu u finalu odnela je ekipa Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije.

RepublikaFoto: MUP/OMK

Direktor policije Vladimir Rebić uručio je pehar pobedničkom timu, kao i ekipama koje su osvojile drugo, treće i četvrto mesto.

Rebić je uručio pehare i najboljem igraču Petru Jovanoviću iz SATIT-a, najboljem strelcu Marku Sibinčiću iz PU Šabac, sa postignutih čak devet golova, kao i najboljem golmanu Spasoju Lazoviću, čuvaru poslednje linije odbrane, takođe iz SATIT-a. 

RepublikaFoto: MUP/OMK

Pomoć u organizaciji turnira pružio je Fudbalski savez Beograda koji je iz svoje sudijske organizacije delegirao sudije i delegate. 

RepublikaFoto: MUP/OMK

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading