Okupili se fudbaleri Partizana - 37 igrača na Miloševićevom spisku!

Autor:

Sport

15.06.2019

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana su se okupili na prozivci uoči početka priprema za sledeću sezonu.

RepublikaFoto: Starsport

U sportskom centru Teleoptik je pročitano 37 imena, a pojedini igrači su dobili još nekoliko slobodnih dana.

Van ekipe je i Danilo Pantić, koji je u sastavu mlade reprezentacije Srbije, ali je njegov status pod znakom pitanja jer je on i dalje fudbaler Čelsija.

Na spisku su se našli i fudbaleri koji su prethodnih period proveli na pozajmicama, Ognjen Ožegović i Sejduba Suma, a prisutna su bila i nedavna pojačanja, Periša Pešukić, Igor Vujačić, Aleksandar Lutović i Dominik Dinga.

Trener Savo Milošević je u listu uvrstio i nekoliko fudbalera iz omladinske škole, ali na njemu nema igrača poput Jovana Kokira i Veljka Birmančevića, koji su se ranije pojavljivali na prozivkama, a potom su odlazili na pozajmice.

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić je igračima poručio da bi bilo dobro da se pokaže jedinstvo starijih i mlađih igrača, da svi zajedno dokažu vrednost i veličinu kluba.

- Partizan uvek mora da računa na dva trofeja i što bolji plasman u Evropi. Želim vam uspeh u sezoni, čeka vas godinu dana teških takmičenja, a mi ćemo, kao uprava, činiti sve što je moguće da vam pomognemo, ali je odgovornost pre svega na vama. Ne krivica, nego odgovornost i za velike rezultate i za poraze. Moramo uraditi sve što možemo, da prevaziđemo mogućnosti. Mi smo verovali i kada su nas obezvređivali i vređali i pokazalo se da je ta vera opravdana - naveo je Vučelić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading