SAVIĆEVIĆ OTKRIO SVE DETALJE: Tumbaković je plakao - ispao sam naivan što sam mu verovao!

Autor:

Sport

15.06.2019

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević otkrio je u jednom razgovoru kako je izgledao oproštaj Ljubiše Tumbakovića od selekcije koju je vodio do prošle nedelje.

RepublikaFoto: Starsport

Prvi čovek crnogorskog fudbala rekao je u emisiji "Živa istina" na Radio televiziji Crne Gore da je Tumbaković plakao nakon što je igračima saopštio odluku da neće voditi reprezentaciju protiv tzv. Kosova.

- Rekao im je: Ja sam vas izdao, ne znam kako sam došao iz sobe, ali ovo je nešto više od fudbala. Zaplakao je. Nije mu bilo lako, ali doneo je odluku koju nije smeo. Na tome mu zameram, iz dana u dan sve više. On je iskusan čovek, morao je da predoseti šta može da se dogodi. Mislim da nije smeo da to uradi na dan utakmice - rekao je Savićević.

Predsednik FSCG je rekao da je Tumbaković bio pod pritiskom, te da je noć uoči meča najavio da neće da vodi nacionalni tim, ako ne budu igrali Mirko Ivanić i Filip Stojković.

- Možda sam ispao malo naivan i time što sam previše verovao Tumbakoviću - dodao je predsednik FS Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading