"I Mesi je ljudsko biće!"

Autor:

Sport

14.06.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinje Kopa Amerika, a to je nova šansa za Lionela Mesija da konačno ostavi trag u argentinskoj fudbalskoj reprezentaciji i zapuši usta kritičarima koji mu osporavaju uspehe jer sa Argentinom nije opravdao očekivanja. Njegov saigrač, Luis Suarez je stao u Mesijevu odbranu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
I dalje se čeka da Mesi opravda očekivanja sa Argentinom

Mnogi smatraju da Mesi ima veliki uticaj na to kako reprezentacija izgleda i ko treba da igra, a u poslednjoj sezoni su isto pričali i za sastav Barselone.  

- Vidim da kažu da Mesi ne želi ovo ili ono, ali on ne priča o tim stvarima. Ne priča o treneru ili o saigračima, ne priča ništa. U reprezentaciji je je isto, pitaju ga neke stvari ali on uvek kaže čelnicima da sami naprave odluku- rekao je Suarez.

- Pričamo o svemu tome i očigledno ga to povređuje jer je i on ljudsko biće. Fudbaler mora da bude naviknut na kritike navijača, ali ne na kritike sa strane- rekao je Suarez.

Inače Kopa Amerika za Argentinu počinje u noći između subote i nedelje u ponoć i to duelom sa Kolumbijom. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading