Mateus otkrio pakleni plan Juventusa i Ronalda!

Autor:

Sport

14.06.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se prethodnih dana spekulisalo da će Hames Rodrigez karijeru nastaviti u Napoliju, legendarni nemački fudbaler Lotal Mateus smatra suprotno. Po njegovom mišljenju, sledeći klub Kolumbijca biće Juventus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

U nedavno završenoj sezoni Hames Rodriges je bio uglavnom standardan u Bajernu kada nije bio povređen. Kolumbijac međutim nije imao sreće sa zdravljem pa je na 20 utakmica u Bundesligi postigao svega sedam golova. On je po završetku sezone i po osvajanju nove titule u Nemačkoj zatražio odlazak iz Minhena, a legenda Bavaraca Lotar Mateus misli da zna gde će Kolumbijac. 

- Hames i ja smo razgovarali pre dve nedelje tokom proslave Bajernove titule. Vidim ga u Juventusu. Blizak je sa Kristijanom i rekao mi je da ga je kontaktirao. Kristijano bi voleo da igra sa njim u Juventusu i razumem zašto. Hames može da namesti Ronaldu mnogo golova i obojica bi mogli da zablistaju tamo - rekao je Lotar Mateus. 

Inače Rodriges i Ronaldo su igrali zajedno u Realu od 2014. do 2017. godine kada se i razvilo njihovo prijateljstvo, a kako se Hames nije najbolje snašao u Madridu prešao je u Bajern. Juve inače još uvek nema trenera, a po medijskim saznanjima najbliži klupi "stare dame" je Mauricio Sari. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading