Mitrović deo velikog projekta u Andaluziji!

Autor:

Sport

14.06.2019

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljušte interesovanja za Aleksandra Mitrovića sa svih strana, ali izgleda da je samo jedan klub rešio da ne gubi vreme, već je odmah krenuo u realizaciju! Španski Betis je odlučio da pravi tim koji će se boriti za Evropu naredne sezone, a uprava i pogotovo trener Rubi smatraju da bi srpski golgeter morao da se nađe u špicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mitrović iz Fulama u Betis!

Da priča nije još jedna letnja zanimacija, potvrđuje i čuvena Marka, koja tvrdi da je sportski direktor Betisa Lopez Katalan otputovao za London na pregovore sa kolegama iz Fulama. Kolibari su ispali iz Premijer lige i moraju drastično da smanje troškove za narednu sezonu, pa će morati i da prodaju neke igrače.

Kao prvi pik se odmah navodi Mitrović, jer za njega ima najviše interesovanja i to sa svih strana Evrope. Samo poslednjih desetak dana se pominjalo da su za najboljeg strelca reprezentacije Srbije zainteresovani Everton, Vest Hem, Leverkuzen, Fenerbahče...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Betis je i u zimskom prelaznom roku „čačkao“ oko Mitrovića, međutim, tada Fulam nije bio raspoložen da pusti svog najboljeg igrača, jer se grčevito borio za opstanak. A, ni sada neće sve ići lako, pošto, kako Španci tvrde, Englezi traže za Srbina 25.000.000 evra, što za zeleno-bele iz Sevilje nisu male pare. Bio bi to jedan od najvećih transfera u istoriji kluba iz Andaluzije.

 

 

Kako je, ipak, Mitrović velika želja trenera Betisa Rubija, koji smatra da mu je profil takvog napadača neophodan za veće domete, veruje se da će zeleno-beli uspeti da se dogovore sa Fulamom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading