EVO šta je Azar rekao na predstavljanju u Realu!

Autor:

Sport

13.06.2019

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijski fudbaler Eden Azar predstavljen je na stadionu Santjago Bernabeu pred oko 50 hiljada navijača, a bivši igrač Čelsija istakao je da je time ispunjen njegov dečački san.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Dvadesetosmogodišnji fudbaler je prošao lekarske preglede i konačno obukao dres Kraljevskog kluba, a tom prizoru prisustvovalo je oko 50 hiljada navijača, kako navode iz Real Madrida.

- Želim da se zahvalim predsedniku Perezu, svojoj porodici koja je u Madridu sa mnom, ali i svima koji nisu mogli da dođu, a poslali su mi poruke podrške. Jedva čekam da istrčim na teren u dresu Reala, da zaigram i branim boje ovog kluba. Ovo je moj dečački san. Želim da naučim španski jezik i tako potpuno postanem deo kluba - rekao je Azar u svom prvom obraćanju u Realu.

On je dodao i da je veoma dobro prihvaćen u svom novom klubu već pri prvom susretu sa čelnicima Reala, saigračima i svim zaposlenima.

- U fudbalu uvek možeš da napreduješ, nikad ne dostigneš potpuni maksimum. Uvek ima prostora da uradiš nešto bolje, kako individualno, tako i timski. Ovo je možda najbolji trenutak u mojoj karijeri, ali ovaj tim može da mi omogući da budem još bolji - dodao je Azar.

Poređenja radi, Rikardo Kaka dočekan je u Realu pred oko 55 hiljada ljudi u junu 2009 godine. Iste godine u julu Kristijana Ronalda pozdravilo je oko 80 hiljada "Madridista", a jedini koji ima parira je upravo Azar, čije je prve korake u dresu Reala videlo oko 50 hiljada navijača madridskog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading