Putem Petra Škuletića: Iz Vojvodine u Partizan!

Autor:

Sport

13.06.2019

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan nastavlja sa ofanzivom u prelaznom roku! Nova meta crno-belih je napadač Vojvodine Bojan Matić!

RepublikaFoto: Starsport
Novi napadač u Humskoj!

Crno-beli su postigli dogovor sa napadačem o uslovima prelaska u Humsku, ali transfer koči njegov klub, koji "zateže" oko obeštećenja.

Matić je tokom zime prešao u Vojvodinu iz Seula, u koji je otišao šest meseci ranije iz Mačve. U Koreji se nije najbolje snašao (na 11 utakmica postigao jedan gol),  pa se posle šest meseci vratio u srpski fudbal.

Potpunu afirmaciju 27-godišnji fudbaler imao je u Mačvi, gde je bio prvo najzaslužniji za ulazak ekipe u najviši rang, a zatim je u Superligi postigao 11 golova i bio jedan od najboljih pojedinaca u redovima ekipe iz Šapca.

Tokom karijere je igrao i za Zemun, Loznicu, Sentu i Jedinstvo iz Novog Bečeja.

Za polusezonu u dresu Vojvodine nastupio je na 14 utakmica, na kojima je četiri puta tresao mrežu, uz jednu asistenciju.

- Imponuje mi interesovanje Partizana, svakom igraču je san da dođe u tako veliki klub, ali je potrebno da se prvo klubovi dogovore, kako bi se transfer realizovao. Moja želja nije sporna, kao što rekoh, međutim, imam ugovor na još dve godine sa Vojvodinom i u ovom trenutku su i "nož i pogača" kod čelnika kluba. - rekao je Matić.

Rukovodstvo i stručni štab Partizana su ovih dana izuzetno angažovani na rekonstrukciji tima. Dovedena su dva igrača iz Crne Gore - Periša Pešukić i Igor Vujačić, mladi reprezentativac Aleksandar Lutovac, a na pomolu je i dolazak brazilskog levog beka Žuninja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading