Veliki derbi na startu Premijer Lige!

Autor:

Sport

13.06.2019

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat je raspored utakmica u Premijer ligi u sezoni 2019/20. Već na samom startu na programu je nekoliko zanimljivih mečeva, od kojih najveću pažnju privlači okršaj na Old Trafordu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nova sezona Premijer Lige...

Prvi meč u novoj sezoni odigraće u petak 9. avgusta od 21 čas Liverpul i Norič. Prvu utakmicu u novoj sezoni aktuelni dvostruki šampion Mančester Siti odigraće na gostovanju Vest Hemu u subotu 10. avgusta od 13:30.

Derbi prvog kola igraće se u nedelju 11. avgusta od 17:30 na Old Trafordu između Mančester junajteda i Čelsija. Mada ostaje da se vidi kakav će izgled Čelsija biti s obzirom da neće moći da dovode nove igrače bar do januara, a još se ne zna ko će biti novi trener.

Prvi derbi između dve ekipe koje su se borile za titulu Liverpula i Mančester Sitija igraće se 9. novembra na Enfildu, a revanš na Etihadu 4. aprila u 32. kolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading