Nema kraja sapunici - Sergej prihvatio ponudu jednog kluba, a Lacio pregovara sa drugim!?

Autor:

Sport

11.06.2019

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva kluba u igri, ali Srbin mora da čeka, realno, suma je takva da će se neko teško odlučiti da ga dovede, bez kusura u igračima. On je već prelomio gde želi da nastavi karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Poslednje informacije govore da je Lacio odredio cenu za Sergeja Milinković Savića, u pitanju su 100 miliona evra i ispod ovoga Lotito neće ići. Da li će prihvatiti neku razmenu u igračima, teško je reći, ali dva kluba se interesuju za Srbina.

Za Juventus znate, Sergej preferira odlazak u Torino, već je prihvatio ponudu od pet miliona po sezoni, ako Juve ne dovede Pogbu, Srbin je alternativa.

Sa druge strane, današnji mediji pišu da povratak Leonarda u Pariz znači i obnovu interesovanja za našeg reprezentativca.


Naime, on je želeo da ga dovede u Milan, sada će imati velika ovlašćenja i odrešene ruke. Prodaja Nejmara je sve izvesnija, Rabio će teško ostati, sigurno da bi PSŽ imao novca da se pojača tim pre što Juventus ne pomišlja da im proda Pjanića.



Ništa neće biti odlučeno brzo, Inzagi je dobio obećanje da će u slučaju prodaje Sergeja, Lacio angažovati nekog igrača svetske klase na sredini terena, ali iskreno, teško će naći zamenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading