Sa oca na sina - Vreme je za novog Ronalda u Lisabonu!

Autor:

Sport

11.06.2019

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo junior se nalazi na meti Sportinga iz Lisabona! Njegov otac je kao tinejdžer igrao u redovima zeleno-belih i kasnije je napravio svetsku karijeru i zbog toga popularni "lalovi" žele i juniora da presele u Lisabon.

RepublikaFoto: www.instagram.com/cristiano/
Ronaldov sin na meti Sportinga!

Idući za onom izrekom da iver ne pada daleko od klade, mada to u fudbalu najčešće se nije pokazalo tačnim, Sporting je krenuo u akciju da dovede Kristijana Ronalda juniora. Njegov tata, jedan od najboljih igrača sveta, ponikao je u lisabonskom klubu, odakle je još kao tinejdžer otišao u Mančester junajted, a Lavovi veruju da bi i junior mogao sličnim putem.

Kako piše Globo Esporte, Kristijano Ronaldo junior je pre nekoliko dana na turniru u Madeiri postigao 19 golova na pet utakmica i oduševio je ljude iz Sportinga. Oni su se odmah dali u akciju da ga dovedu u svoje redove.

Problem je što je Kristijano senior u Torinu, gde igra za Juventus, pa bi teško prihvatio da se tako odvoji od osmogodišnjeg naslednika, iako bi junior živeo kod bake u Lisabonu.

Mali Kristijano je zajedno sa ocem došao u Torino i trenira sa mladim kategorijama Juventusa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading