KEDIRA ODUŠEVIO NEMCE: Poklonio 1.200 ulaznica u dobrotvorne svrhe

Autor:

Sport

04.09.2017

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački fudbalski reprezentativac Sami Kedira kupio je 1.200 ulaznica za utakmicu protiv Norveške koja se igra u njegovom rodnom gradu Štutgartu i poklonio ih u dobrotvorne svrhe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svi hvale potez Kadire

Ulaznice su prosledjene deci u teškoj društvenoj i materijalnoj situaciji, kao i deci iz regiona koja se bore protiv raka, a inicijativu je pokrenula Kedirina fondacija.

- To se ostvarilo za utakmicu reprezentacije u Štutgartu. Za mene je bilo važnije ne samo da dam novac, već da deca nešto dobiju od toga. Iz mnogih razloga, finansijskih ili logističkih, većina te dece ne bi prisustvovala utakmici -  rekao je fudbaler Juventusa.

Aktuelni svetski prvak Nemačka ima svih sedam pobeda u kvalifikacionoj Grupi C i plasiraće se na Mundijal u Rusiji već večeras ako pobedi Norvešku, a da drugoplasirana Severna Irska ne pobedi Češku u Belfastu.

Nemačka ima 21 bod, a Severna Irska ima pet bodova manje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading