U Partizanu veruju u čudotvorca Savu

Autor:

Sport

11.06.2019

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najskuplje pojačanje u istoriji Partizana Sejduba Suma (27) dobiće novu šansu u Partizanu, odluka je trenera crno-belih Save Miloševića.

RepublikaFoto: Starsport
Sejdub Suma

Suma bi u četvrtak trebalo da se pojavi na početku Partizanovih priprema za novu sezonu, a Milošević je odlučio da pruži šansu igraču koji je u leto 2017. godine plaćen 1,65 miliona evra Slovanu iz Bratislave.

Suma je nedavno završenu sezonu proveo u Makabiju iz Haife, za koju gotovo da nije ni igrao. Poslednji meč odigrao je još u januaru, a iz Izraela stizale su informacije da Suma čak ima psihičke probleme. Međutim, u Humskoj ne žele da se tek tako odreknu igrača koji je skupo plaćen i koji ima godišnju platu od čak 552.000 evra. Prema rečima našeg izvora iz Humske, Suma će dobiti šansu da se nametne na letnjim pripremama.

- Partizan će teško prodati Sumu pošto nije igrao, a u klubu su za to da mu se da nova šansa. Nadaju se da bi mogao konačno da proradi uz Savu Miloševića, koji je u život vratio i Bojana Ostojića. Igraće na prijateljskim mečevima tokom leta, pa ima šansu da se izbori za mesto u timu. Ako se to ne desi, klub će ga ili poslati na novu pozajmicu, ili jednostavno sačekati leto 2020. da mu istekne ugovor - kaže naš izvor iz Partizana.

Crno-beli još nisu doveli nijednog novog fudbalera jer se prvo čeka prodaja. Najbliži odlasku su Rikardo Gomeš i Strahinja Pavlović, a dolasku Aleksandar Lutovac i Dominik Dinga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading