Predsednik Srbije otkrio ko je kriv za petardu od Ukrajine

Autor:

Sport

11.06.2019

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić, komentarišući pojedine kritike da je odgovoran za poraz fudbalske reprezentacije Srbije od Ukrajine, kaže da je najlakše njega okriviti za sve što se desava u Srbiji i da je na to navikao.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

- Kriv je Vučić. Što je kriv, zato što je postavio Kokezu, a što je Kokeza kriv, iako im je obezbedio sve uslove, ne znam i nema veze, nisu krivi ni selektor ni igrači, hajde da njih oslobodimo krivice, najbolje da sam ja kriv - rekao je Vučić u Lučanima.

Kaže da ga, međutim, kad sportisti naprave uspeh, upozoravaju da se ne kiti tuđim perjem i dodaje da to i ne čini i da je jedini predsednik koji nije otišao ni na jednu utakmicu.

Vučić ističe da je Srbija poslednjih godina uložila najviše novca u sport, tri puta više nego pre šest godina, zbog čega su 2017. i 2018. godina bile najuspešnije sportske godine, ali i da se on neće kititi tuđim perjem. 

Dodaje i da ga za poraz optužuju i navijači Zvezde i Partizana kada oni drugi osvoje titule. 


- Kad Zvezda osvoji titulu, gorbari kažu Vučić namestio. Kad Partizan uzme Kup, delije kažu da je Vučić to naredio, da bi i oni bili malo zadovoljni, iako Zvezda nijednom na gol nije šutnula - kaže Vučić. 

Dodao je da je država dala "nenormalne" pare košarkaškim klubovima Zvezdi i Partizanu da bi mogli da igraju Evroligu i budu jaki i da drugi klubovi imaju pravo da se ljute zbog tolikog ulaganja.

- I opet si kriv što je sudija odsvirao ovako ili onako... Bio sam kriv za kišu, a sad sam kriv što je sunce upeklo... - zaključio je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading