Oblak napušta Atletiko - želi samo u OVAJ klub!

Autor:

Sport

10.06.2019

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački golman Jan Oblak navodno želi da napusti Atletiko zbog neispunjenih obećanja, a prva želja mu je prelazak u Mančester Junajted, prenosi "ESPN".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Oblak je pre nekoliko dana rekao je dobio garancije da su ambicije ‚Jorgandžija‘ iste kao njegove, ali je potom izrazio nezadovoljstvo transfer politikom Madriđana. 

Jedan od najboljih igrača Atletika Antoan Grizman je trenutno pred prelaskom u Barseloni, a veruje se da će nove sredine potražiti i Dijego Godin, Lukas Ernandez, Filipe Luis i Huanfran.

Oblak je u aprilu produžio saradnju sa ‚Jorgandžijama‘ do juna 2021. godine, pošto mu je ugovor isticao na kraju sezone.

- Potpisao sam novi ugovor, ali on ne menja ništa. Dokle god su ambicije Atletika iste kao moje, ostaću tu. Ostao sam zato što je sada baš tako. Neki možda ne veruju da su ambicije iste jer su pojedini važni igrači otišli, ali sam uveren da će klub uraditi sve što je moguće da dovede kvalitetne igrače. Kada sam potpisivao ugovor pričali smo o budućnosti, date su mi garancije kakve ambicije klub ima i da se one neće promeniti - rekao je Oblak.



Međutim, ESPN prenosi da je Slovenac spreman da ode iz prestonice Španije, uprkos ugovoru, i da je blizu dogovora sa Junajtedom. Za njegove usluge je interesovanje pokazao i Pari Sen Žermen, ali je Oblak više puta naglasio da je Junajted klub iz njegovih snova.

Budućnost Davida de Hee na „Old Trafordu“ trenutno je neizvesna zbog lošeg kraja sezone, a pojedini mediji nagoveštavaju da postoji mogućnost da se dve strane dogovore o raskidu saradnje pre isteka ugovora sledećeg leta.

Oblak je, inače, na najviše utakmica prošle sezone u potpunosti sačuvao svoju mrežu u najjačim evropskim ligama, a to je učinio 27 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading