Lalat zbog Radničkog odjavio strance!

Autor:

Sport

10.06.2019

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vicešampion Srbije niški Radnički započeo je pripreme za novu sezonu u koju će ući sa istim trenerom - Nenadom Lalatovićem. Srpski strateg je tokom okupljanja istakao da je uprkos mnogobrojnim ponudama odlučio da ostane na klupi Nišlija i pokuša da nastavi sa sjajnim rezultatima.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

- Pred nama je stvaranje nove ekipe. Otišlo nam je nekoliko nosilaca igre poput Drinčića, Ranđelovića, Grbića i Pankova, tako da danas krećemo sve iz početka. Nedostaje nam mnogo igrača, ali Radnički je jedan od najvećih klubova u Srbiji i naše ambicije su da probamo da u najmanju ruku ponovimo prošlu sezonu, koja je bila istorijska - izjavio je trener Nišlija.

Po završetku prethodne sezone bilo je najava da će Lalatović promeniti sredinu i oprobati se u inostranstvu, ali do toga na kraju nije došlo.

- Zavoleo sam Niš od prvog dana, a i ja sam ovde prihvaćen sjajno. Imao sam ponude iz Grčke i iz Kazahstana, ali te ekipe nisu bile spremne da ispune sve moje uslove. Kada me je pozvao gospodin Tončev (predsednik Radničkog) brzo smo se dogovorili. Ja sam njemu jasno rekao koji su moji uslovi i koje igrače želim u Radničkom i dobio sam obećanje da će ti fudbaleri doći u Niš u najkraćem mogućem roku - poručio je 41-godišnji stručnjak i dodao:

"Pred nama je mesec dana teškog rada kako bismo spremni dočekali 11. jul i utakmicu u Ligi Evrope. Što se tiče tog žreba, jedino ne bih voleo da u prvom kolu dobijemo za protivnika ekipu čije je prvenstvo u toku, ali i do tog žreba ima vremena, tako da je sada najvažnije da se potpuno fokusiramo na ove pripreme".

Radnički sezonu startuje 11. jula u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a protiv koga će igrati saznaće na žrebu 18. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading