Mihajlović otkrio zašto nije promenio klub: Bio sam na korak od potpisa sa Romom, svi me cene sem Lacija!

Autor:

Sport

10.06.2019

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Siniša Mihajlović priznao je da je bio vrlo blizu prelaska u Romu, ali da rimski klub nije bio spreman za njega. Miha je takođe otkrio kako ga Lacio nikada nije zvao ni interesovao se za njega, što je poražavajuće.

RepublikaFoto: twitter.com/AC Milan
Mihalović progovorio o Romi i Laciju

Mihajlovića su u poslednje vreme povezivali sa brojnim italijanskim klubovima, pošto je odličan posao odradio sa Bolonjom u drugom delu sezone. Spominjalo se da bi Srbin mogao u Romu...

- Istina je, bili smo vrlo blizu dogovora. Ipak, shvatio sam da nisu bili spremni za mene. Bilo mi je jasno da bih sam vodio bitke, pa sam nastavio dalje. U takvim situacijama nikada ne možete da pobedite. Zahvalio sam se na interesovanju- poručio je Miha.

Navijači Rome nisu sa oduševljenjem prihvatili vest da je njihov klub zainteresovan za srpskog stručnjaka, pošto je u prošlosti bio bliži Laciju.

- Lacio me nikada nije zvao. To je čudno. Radim kao trener 10, 12 godina, vodio sam nekoliko italijanskih klubova, ali me Lacio nikada nije kontaktirao. Čudno je jer me je pre pet godina zvao i Juventus, onda i Napoli. Svi me cene sem Lacija? To je razočaravajuće- rekao je Mihajlović.

- Ne razumem ljude koji me zovu izdajnikom. Koga sam to ja izdao? Radim posao i to je sve. Ne mogu da živim od vazduha. Ja sam profesionalni trener i zato sam razmišljao o Romi. Bilo bi to sjajno iskustvo- rekao je Mihailović.

Na kraju je Srbin ostao u Bolonji, gde je dobio trogodišnji ugovor vredan šest miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading