Simeone naciljao pojačanje iz Milana!

Autor:

Sport

09.06.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atletiko Madrid se nalazi pred velikom letnjom reorganizacijom, Madriđani su maltene ostali bez celokupne odbrane. Kako se može čuti po italijanskim medijima, "jorgandžije" su zainteresovane za fudbalera Milana, Susa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Simeone ima opciju za napad!

Takođe, treba naći rešenje za odlazećeg Grizmana, Francuz je u prethodnim sezonama bio ubedljivo najbolji igrač na "Vandi Metropolitano".

Deluje da će prvo krenuti sa ofanzivnim pojačanjima. Čolo je nanišanio Susa, Španac je u gradu mode od 2015. godine mada u tek završenoj sezoni kreativac nije imao baš najbolju formu.

Milan nije još završio sa problemima oko FFP-a, cena ofanzivca je 40 miliona evra, po pisanjima italijanskih medija "rosoneri" će morati da prodaju do kraja meseca kako bi izbalansirali knjige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Povratak u domovinu?

Atletiko ima novac, videćemo da li dvadesetpetogodišnjem Susu sledi šansa da konačno zaigra u nekom velikom klubu iz domovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading