Kolarov pred transferom karijere, i to za džabe!

Autor:

Sport

09.06.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roma je možda spremna da za džabe pusti Kolarova u Inter, samo da ga se reši. Kapiten reprezentacije Srbije ima još godinu dana ugovora sa Vučicom, ali rimski klub planira veliku rekonstrukciju tima.Takođe, žele da se reše i njegove plate koja godišnje na bruto nivou iznosi oko 5.000.000 evra.

RepublikaFoto: Starsport
Kolarov u Interu!

Inter je zainteresovan za Kolarova otkako je došao Antonio Konte. Nerazuri su sa Romom praktično već dogovorili transfer Edina Džeka za oko 13.000.000 evra, a novi trener insistira i na dovođenju Kolarova. Konte će često igrati sistem sa trojicom štopera u poslednjoj liniji i Kolarov bi kao levi spoljni rešio probleme na toj poziciji. 

Konte na tom mestu ima svog nekadašnjeg miljenika iz Juventsua, Kvadva Asamou i brazilskog promašaja Dalberta koji će napustiti klub. 

Kolarov bi došao da pojača konkurenciju Asamoi, a Inter bi njegovim dovođenjem rešio i pitanje izvođača prekida kojeg do sada nisu imali. U minuloj sezoni je Kolarov sa osam golova bio najefikasniji defanzivac Serije A i to je ono što treba Interu od njega.

Promenom pozicije u Konteovom sistemu i pomeranjem napred na levog spoljnjeg bi bili amoritozovani i defanzivni propusti kojih je kod Kolarova bilo prilično minule sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iz Rima u Milan!

Inter čeka jasan signal iz Rome da srpski defanzivac nema cenu i da može kao slobodan igrač da pređe u Lombardiju. Roma se i dalje nada da bi u trampi za Džeka i Kolarova možda mogla da dobije nekog mladog igrača. Želja je Pinamonti, ali je Inter odmah stavio veto na tu opciju i ne pada mu na pamet da menja mladog napadača za Bosanca i Srbina. Druga Romina želja je mladi golman Radu, ali ga je Inter već obećao Đenovi koja želi da ga otkupi...

Epilog oko Kolarova se polako bliži, sve je izvesnije da će u jesen karijere pojačati Inter i zaigrati za najveći klub u karijeri. 

Antonio Konte u njemu vidi jedno od oružja za napad na Skudeto i prekid Juventusove hegemonije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading