Stigla nova ponuda za Rikarda!

Autor:

Sport

09.06.2019

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvajač Kupa Srbije dobio je ponudu u reonu od oko 4.000.000 evra. I to iz Saudijske Arabije. Od kluba s kojim je već sarađivao kad je prodavao Leonarda da Silva Sozu. U pitanju tamošnjih gigant, Al Ahli, 11 puta šampion države, koji već tri sezone ne uspeva da se vrati na tron i traži pojačanja da konačno uspe u toj misiji. Kako se može čuti, jedan od izbora Arapa je baš Rikardo.

RepublikaFoto: Starsport
Nova ponuda za Rikarda!

Ovo je drugi put u samo nekoliko meseci da za bivšeg špica portugalskog Nasionala stiže ponuda sa Bliskog istoka. Na Topčiderskom brdu su tad uveravali da su odbili ponudu vrednu baš 4.000.000 evra iz Saudijske Arabije (bez pominjanja kluba), ali nisu želeli da puste Rikarda pod obrazloženjem da ne bi imali klasičnog špica za nastavak sezone. Ispostavilo se da je Gomeš igrao sve do kraja, dobacio je do 26 golova u svim takmičenjima sam sebi podigao cenu. 

Ostaje otvoreno pitanje da li se Rikardu Gomešu seli u arapski svet. Ima 27 godina i ovo leto predstavlja jednu od poslednjih šansi da se, eventualno, oproba u nekoj jačoj evropskoj ligi. Problem je samo što sa tih destinacija ne stižu ponude. Bar ne one visine koje bi zadovoljila Parni valjak.

Zato odlazak u Suadijsku Arabiju deluje realno, naročito ako se zna da posao Al Ahliju pokušava da pokvari još jedan tamošnji klub, Al Vahda.

Ono što se u Humskoj, ipak, čeka jeste da Arapi povećaju ponudu na 5.000.000 evra ili da se javi neki poslodavac sa kineskog tržišta, a i to se pominje kao mogućnost, pa da transfer dobije obrise izvesnog. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading