Napoli odbio Junajtedovu ponudu za Kulibalija i postavio astronomsku rampu!

Autor:

Sport

08.06.2019

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted je poslao ponudu Napoliju za sjajnog defanzivca Kalidua Kulibalija, u vrednosti od 95 miliona evra, koja je odbijena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napoli ne da Kulibalija ispod 100 miliona

Junajted je duže vremena zainteresovan za Kulibalija, a Napoli je i u januarskom prelaznom roku odbijao ponude "crvenih đavola".

Junajtedu je senegalski štoper prvi na listi želja tokom letnjeg prelaznog roka, jer neće moći da dovedu kapitena Ajaksa Matajsa de Lihta.

Ipak, Napoli nije bio zadovoljan ponudom premijerligaša i glatko je odbio njihovu ponudu, i navodno poslao poruku da bi ga samo cifra od preko 100 miliona evra naterala da počne da razmišlja o prodaji.

Kulibali ima klauzulu u ugovoru, koja će postati aktivna narednog leta, prema kojoj će svaki klub moći da ga kupi ukoliko pošalje ponudu od 150 miliona.

Pored Junajteda za ovog prvokalsnog štopera zainteresovani su i brojni evropski klubovi, od kojih prednjači Pari Sen Žermen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading