(VIDEO) Kolarov priznao: Dobro je što se završilo samo 5:0, apsolutno smo PONIŽENI!

Autor:

Sport

07.06.2019

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten reprezentacija Srbije Aleksandar Kolarov istakao je da posle utakmice sa Ukrajinom, da je to jedna od najgorih utakmica u njegovoj karijeri i da se osećaju poniženo.

RepublikaFoto: Starsport

Ukrajina je demolirala Srbiju u Lavovu rezultatom 5:0 i tako je zakucala za poslednje mesto grupe B u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. 

Kolarov, kao ni ostali reprezentativci Srbije, nije krio nezadovoljstvo i sramotu koju osećaju nakon ovakvog poraza. 

- Apsolutno smo poniženi. Jedna od najgorih utakmica u mojoj karijeri, ne znam ni šta da kažem. Sigurno najgora utakmica otkako ja gledam reprezentaciju, gore čak i od Argentine 2006. godine. Dobro je što se završilo samo sa 5:0. 

Levi bek Rome istakao je da je selektor Mladen Krstajić pokušao da promeni taktiku na poluvremenu, ali da ništa nije funkcionisalo. 

- Pokušao je selektor da promeni nešto na poluvremenu, ali nije problem u tome koja je formacija i da li su bila dva špica. Bili smo jako loši danas. Totalna nemoć. Nismo mogli da ih stignemo. Emotivno smo se ispraznili, a ništa nismo dobili, ušli smo samo u još veću agoniju. Teško je reagovati posle ovoga. Najteže je reći da moramo napred. Mislim da su ofanzivni igrači u dobroj formi, Kostić i Gaćinović u klubu igraju na ovim pozicijama, Tadić takođe. Možda smo ušli prepotentno, možda smo mogli da ostanemo nazad - rekao je Kolarov.

- Najviše bih voleo da se sve završi danas, da nema utakmice sa Litvanijom za dva dana, ali treba dići glavu. Ne znam kako dalje. Nije problem to što je 5:0, nego što su dominirali u svakom segmentu igre. Naših jedanaest igrača su bili katastrofa. Ovim porazom dodatno smo zakomplikovali situaciju. Problem je kolektiv, bili su duplo bolji od nas - zaključio je Kolarov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading