Litvanija i Luksemburg odigrali nerešeno i zakucali Srbiju za poslednje mesto na tabeli!

Autor:

Sport

07.06.2019

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Litvanije i Luksembuga igrali su nerešeno 1:1 u trećem kolu Grupe B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Rivali Srbije iz Grupe B, igrali su nerešeno u Viljnusu, pa je tako selekcija Mladena Krstajića "pala" na poslednje, šesto mesto s jednim bodom, koliko ima i Litvanija, ali uz bolju gol-razliku, dok je Luksemburg drugi sa četiri.

Luksemburg je na gostovanju poveo pogotkom Žersona Rodrigesa u 21. minutu, ali je Litvanija u drugom delu uspela da dodje do izjednačenja i prvog boda u kvalifikacijama.

Strelac gola za Litvaniju, koja je od 42. minuta imala igrača manje na terenu zbog crvenog kartona Saulijusa Maikolijunasa, bio je Arvidas Novikovas u 74.

U Grupi D Danska i Irska igrali su nerešeno 1:1, dok je nešto ranije istog dana Gruzija s 3:0 pobedila Gibraltar.

Španija je protiv Farskih Ostrva na gostovanju slavila s 4:1 u grupi F, dok je Švedska s 3:0 bila bolja od Malte, a Norveška i Rumunija igrali su nerešeno 2:2.

U Grupi G, Poljska je sa 1:0 pobedila Severnu Makedoniju, dok je Izrael u gostima sa 3:0 bio bolji od Letonije, a Austrija je sa 1:0 slavila protiv Slovenije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading