Gotovo: Tumbaković više nije selektor Crne Gore!

Autor:

Sport

07.06.2019

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Crne Gore, Ljubiša Tumbaković zvanično je napustio kormilo "sokolova", a nakon meča sa tzv. Kosovom zasedaće i Odbor za Hitna pitanja.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubiša Tumbaković

Odbor za Hitna pitanja Fudbalskog saveza Crne Gore sastaće se nakon meča sa tzv. Kosovom, a na sednici će biti ozvaničen odlazak Ljubiše Tumbakovića sa mesta selektora.

Drama u crnogorskoj reprezentaciji rezultirala je Tumbakovićevom odlukom da ne vodi meč protiv tzv. Kosova, nakon pritisaka koji su zbog političke situacije sa Srbijom stizali iz Beograda.

Iz istih razloga, dres Crne Gore protiv tzv. Kosova neće večeras nositi ni fudbaleri Crvene zvezde Mirko Ivanić i Filip Stojković. Tumbaković je nakon popodnevnog hitnog sastanka sa predsednikom FSCG Dejanom Savićevićem odlučio da napusti reprezentaciju.

U pitanju je moralna odluka 66-godišnjeg stručnjaka - pošto ne bi bilo ozbiljno, a ni profesionalno, da vodi reprezentaciju samo na pojedinim mečevima, protiv Engleske, Bugarske i Češke, a da preskoči duele sa tzv. Kosovom.

Crna Gora će u septembru opet igrati sa tzv. Kosovom, i to u Prištini, prenele su "Vijesti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading