IZGORELO MU SVE, OSIM DRESA SAŠE ILIĆA!

Autor:

Sport

08.06.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijač Partizana Miloš Praštalo zbog kvara na instalacijama ostao je bez stana, koji je izgoreo u požaru. U nesreći koja ga je zadesila desilo se nešto gotovo božansko.

RepublikaFoto: partizan.rs
Saša Ilić i Miloš Praštalo

Naime, od svih stvari u stanu koji je zahvatila plamena buktinja preživeli su samo dres sa brojem 22 legendarnog kapitena crno-belih Saše Ilića, kao i knjige duhovnika oca Tadeja i pokojnog patrijarha Pavla.

Praštalo je stan nasledio od bake, a Ilić je najavio da će mu uz sve navijače "parnog valjka" koji budu dobre volje pomoći da renovira stan i sve što je u njemu izgubio.

ŠKOLSKA DRUGARICA

Odmah po povratku sa Zlatibora, gde je prisustvovao Kupu prijateljstva, Saša se video sa Milošem, kada su i nastale njihove zajedničke fotografije sa volšebno očuvanim dresom.

RepublikaFoto: partizan.rs

- Za Miloša sam čuo neposredno posle ovog nemilog događaja kada mu je izgoreo stan. U tom trenutku sam dobio mnogo poruka u vezi sa tim, a ujedno od moje školske drugarice koja mi je napisala da je njenom drugu izgoreo stan i da je ostalo netaknuto par velikih stvari i moj dres - ispričao je Ilić za klupski sajt i dodao:

- Naježio sam se u tom trenutku. Verujem u boga, znam da postoji, a da uz knjigu Oca Tadeja i patrijarha Pavla ostane moj dres, ja to ne mogu da opišem rečim. Neko se šali da je to predznak da ću i ja postati neki patrijarh. Šalim se, naravno.

POZITIVNO RAZMIŠLJA

Ilić se setio i trenutka kada je Milošu poklonio dres.

- Prisetili smo se da smo se mi zapravo upoznali pre pet, šest godina u restoranu u kojem je radio, kada sam mu ja i poklonio taj dres, koji je ostao čitav. Nije se puno promenio. Znam da mu je mnogo teško, ali ja sam ga savetovao da koliko god mu je teško, pokuša da razmišlja pozitivno. I nadam se da će u najkraćem mogućem roku renovirati stan, koji mu je nesretno izgoreo, a svi ćemo se truditi da mu pomognemo u tome - poručio je sveže penzionisani as Partizana i podvukao:

- Nadam da ćemo zajedno opet vrlo brzo sesti i da će mi tada pokazati slike renoviranog stana, a ujedno ću u tom trenutku biti beskrajno zahvalan svim ljudima koji su u tome pomogli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading