"Luka je ubica, ima istančan njuh za golove!"

Autor:

Sport

07.06.2019

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor mlade reprezentacije Srbije, Goran Đorović vrlo dobro zna kakvog napadača je dobio Real Madrid angažmanom Luke Jovića. Đorović je pobrojao napadačke sposobnosti i ljudske kvalitete mladog golgetera uz konstataciju da su se "kraljevići" obezbedili za sadašnjost i budućnost.

Luka Jović je glavna tema

- Luka nas je učinio sve ponosnim. Velika čast za Srbiju je da ima reprezentativca u najvećem klubu na svetu- rekao je Đorović.

A onda je analizirao njegove neverovatne sposobnosti.

- On je snažan, brz, neverovatan golgeter, s mnogo različitih kvaliteta, takođe dosta pomaže i veznom redu. Luka je "ubica", koji  ima istančan njuh za golove. Kada igra za nas, uvek je u srcu napada, mada može da bude i nešto povučeniji. Jako dobro se adaptira na sve pozicije u napadu, zna da zaštiti loptu i dobro se snalazi u odbrani. Ima sve preduslove da igra u Realu, izuzetan je profesionalac, a uprkos svemu i dalje ima veliki prostor za rast i razvoj. On je zalog za sadašnjost i budućnost. Rođen je kao borac, uvek daje sve od sebe i u Madridu će sigurno uraditi isto. Napraviće uspeh- rekao je Đorović.

RepublikaFoto: Starsport
Goran Đorović

Novinare u Španiji je zanimalo da li bi Jović u napadu mogao da igra u paru sa Karimom Benzemom.

- Real će voditi računa o tome da konkurencija bude zdrava, siguran sam da su dobro odradili skauting i potrebne analize, kako bi videli da li su njih dvojica kompatibilni i da li se poklapaju njihove fudbalske dinamike. Može da igra sam ili u paru, ali o tome će odlučiti Zinedin Zidan. Ne mogu, iskreno, mnogo toga da kažem na ovu temu. Kraljevski klub nije doveo Jovića da pokaže ono najbolje odmah, već da se razvija za budućnost. Ima samo 21 godinu, i dalje je vrlo mlad. Pred njim je velika karijera i voleo bih da je i moja bila takva u tim godinama- rekao je iselektor mlade reprezentacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading