Jevtović hoće u Aris, Zvezda čeka ponudu!

Autor:

Sport

07.06.2019

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakim novim danom situacija oko Milana Jevtovića postaje jasnija – rastanak sa Crvenom zvezdom je gotovo neizbežan, transfer u Aris sve izvesniji, samo se čeka rasplet i konačna formula ovog posla.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Jevtović!

Aris je Jevtovićevom agentu Ivanu Dudiću izneo ponudu koja uključuje pozajmicu do narednog leta, uz opciju otkupa, dok je sada ostalo da bivši napadač crveno-belih dostavi istu čelnicima Crvene zvezde i razgovaraju o daljim opcijama.

Kako piše grčki SDNA, ponedeljak će biti ključni dan za rasplet sudbine rođenog Čačanina. Tada će Dudić imati sastanak sa vodećom garniturom Crvene zvezde i izneti mogućnosti, kada će biti i definitivno jasno da li Vladan Milojević ozbiljnije računa na Jevtovića ili ne.

-Bio sam u Solunu i razgovarao s gospodinom Dijamantopulosom (sportskim direktorom Arisa prim. aut.). Idemo korak, po korak. Aris želi Jevtovića. Pričali smo i razrešili određene nesuglasice, ali su još ostali neki detalji na kojima ćemo raditi - rekao je Dudić i otkrio:
Ima još zainteresovanih klubova za Jevtovića. 
RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Na pragu odlaska

Dudić je takođe potvrdio da će se mnogo više znati posle razgovora na stadionu Rajko Mitić u ponedeljak. Podsetimo, za Jevtovića su interesovanje pokazali Majorka i nekoliko neimenovanih klubova iz Rusije.

Aris navodno u ovom trenutku nije spreman da plaća Jevtovićevu godišnju platu od 300.000 evra i pokušaće da izdejstvuje da Crvena zvezda plaća deo njegove garantovane zarade, dok beogradski klub ne želi da se odrekne Jevtovića za manje od 500.000 evra, koliko je prošlog leta plaćeno Antaliji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading