Siti na korak od izbacivanja iz Lige šampiona!

Autor:

Sport

06.06.2019

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Mančester Siti zatražio je od Suda za arbitražu u sportu da u potpunosti odbaci slučaj u kojem se tvrdi da su ‚Građani‘ namerno prekršili pravila finansijskog fer-pleja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Evropska fudbalska unija je pokrenula istragu protiv šampiona Engleske u martu, ali je klub negirao bilo kakve finansijske neregularnosti. Iz vladajućeg tela evropskog fudbala su naveli da neće davati nikakve komentare dok ceo slučaj ne bude okončan.

Istraga je pokrenuta posle optužbi koje su iznete u nemačkom listu „Der Špigel“, koji je došao u posed poverljivih dokumenata „Fudbal liksa“ u kojima se tvrdi da su u Sitiju zaobišli pravila većim sponzorskim ugovorima. 


Ceo slučaj je predat finansijskom telu, koji se sastao u maju, a ‚Građanima‘ potencijalno preti izbacivanje iz Lige šampiona.

U saopštenju Suda u Lozani navodi se da je postupak pokrenut i da će obe strane morati da dostave pisane dokumente, a potom će biti odlučeno o daljim postupcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading