Joveljić kreće Jovićevim stopama!

Autor:

Sport

06.06.2019

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić, mogao bi da krene putem svog prethodnika u crveno-belom dresu Luke Jovića i pređe u lisabonsku Benfiku.

RepublikaFoto: Starsport
Joveljić neće dugo ostati na "Marakani"

Prema navodima tamošnjih medija, šampion Portugalije zainteresovan je za mladog napadača srpskog šampiona, kojem se predviđa blistava karijera.

Ovaj sportski list navodi da je mladi napadač neko sa čijim potencijalom su dobro upoznati u redovima lisabonskog giganta. Vodeći ljudi Benfike Joveljića gledaju kao talentovanog igrača koji ima veliku mogućnost za napredovanje i nekoga ko bi mogao lako da se integriše u tim.

Na stadionu Rajko Mitić ne kriju da su otvoreni za prodaju mladog igrača, koji je procenjen kao neko ko bi mogao da obezbedi najveći priliv od prodaje. U klub je do sada stigla samo ponuda Hofenhajma od 3.500.000 evra, pa se sada očekuje da neko nadmaši tu sumu. Da li će to biti Benfika pokazaće naredni dani.

Joveljić je zabeležio je ukupno 24 nastupa i postigao 11 golova, a odigrao je i četiri meča u Ligi šampiona za mlade timove, gde je na četiri meča postigao tri pogotka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading