Vraćanje na šampionski put sa Srbima!

Autor:

Sport

06.06.2019

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenerbahče se ozbiljno nameračio na srpske igrače ovog leta. Pre nekoliko dana osvanula je vest o izbiljnoj ponudi za Aleksandra Mitrovića, a danas stižu nove za Aleksandra Kolarova i Ljubomira Fejsu.

RepublikaFoto: Starsport
Srpska kolonija u Istanbulu!

Crvena zvezda nije bila realna priča, a kako bi i bila kada je Aleksandar Kolarov još uvek ozbiljno na ceni u evropskom fudbalu. Kapiten reprezentacije Srbije ovog leta bi trebalo da napusti Rim, s obzirom da Romine čelnike "žulja" njegova plata od 2.000.000 evra, a kako javljaju turski mediji odlični Kanarinci su spremni da to iskoriste.

Isti izvor navodi i da je tamošnji gigant ponudio 33-godišnjem prvotimcu Rome dve godine ugovora, uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana. Pominjala se mogućnost i odlaska u Inter, ali mu je navodno interesantnija ova ponuda koja stiže iz Istanbula. Kolarovu ugovor sa Romom ističe naredne godine, tako da je ovo poslednja prilika i da Vučica dodatno zaradi od obeštećenja.

 

 

Vest o Ljubomiru Fejsi plasirala je portugalska A Bola. Transfe srpskog veziste bi trebalo da iznosi oko 3.000.000 evra, dok je na stolu ponuda za četvorogodišnju saradnju (2023) uz opciju produžetka na još godinu dana.

Fejsa (30) u Lisabonu ima ugovor do 2021. godine, tako da bi odlaskom u Istanbul dobio još dve dodatne godine karijere na najvišem nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading