Ronaldo razneo Švajcarce het-trikom, ni Brih im nije pomogao!

Autor:

Sport

05.06.2019

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Portugala plasirali su se u finalu Lige nacija, pošto su u Portu pobedili Švajcarsku sa 3:1 uz het-trik Kristijana Ronalda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo srušio Švajcarce

Fudbaler Juventusa golove je postizao u 25., 88. i 90. minutu. Sva tri gola bila majstorska, a pogotovo prvi, koji je Portugalac postigao iz slobodnog udarca. Prvi gol možete pogledati OVDE.

Nije Portugal briljirao u igri i Švajcarska je to kaznila. Rikardo Rodriges je u 57. minutu realizovao jedaneasterac, koji je bio veoma sumnjiv, a zanimljivo dosudio ga je Feliks Brih koga Srbija pamti po spornom sunđenju na Mundijalu na meču Srbija - Švajcarska.

Završnica meča pripala je jednom čoveku koji je sve vreme vrebao gol Švajcaraca, Kristijanu Ronaldu. Portugalac je u 88. minutu perfektnim šutem po zemlji savladao Zomera. 

Samo dva minuta kasnije Ronaldo je postigao het-trik. Usledila je kontra, Kristijano je prepoznatljivom fintom prevario defanzivca i šutem u dalji ugao postigao het-trik. 

Portugal će u finalu premijernog izdanja Lige nacija igrati protiv boljeg iz meča Holandija – Engleska (četvrtak, 20.45).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading