Mijatović: Do kraja sam se borio za sina!

Autor:

Sport

06.06.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda jugoslovenskog i evropskog fudbala Predrag Mijatović (50) pre tačno deset godina suočio se sa jezivom tragedijom zbog smrti sina Andreja u njegovoj 14. godini.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Mijatović

Dečak iz braka legendardnog napadača Reala sa Elenom Karić (47), rođen je sa cerebralnom paralizom, a preminuo je od posledica hidrocefalitisa u bolnici u Valensiji 5. juna 2009. godine. Prvi put o najvećoj i najtežoj borbi u životu Mijatović je govorio sa Biljanom Obradović.

- Kažete sebi, a onda i okolini: "Jeste teško, ali moramo da se borimo." Onda se borite, a mi smo se borili do kraja. Do poslednjeg dana sam se trudio da produžim život sinu Andreju. Teško je prihvatiti privatni neuspeh, nevolju i ono što vas je zadesilo i ne dozvoliti da to utiče na ono što radite. U tim definitivno najtežim situacijama u životu razmišljao sam kako sam privilegovan u odnosu na gomilu, odnosno milione drugih ljudi koji ne mogu da obezbede i daju svom detetu ono što sam mogao ja mom bolesnom sinu. Jer morate da imate na umu to da uvek postoji neko ko ima isti takav ili još gori problem od vas. To je ono kad shvatite da niste sami i da ima i gorih situacija od vaših najgorih - objasnio je Peđa.

Aneta Mijatović, supruga slavnog asa s kojom je ušao u brak posle razvoda od Elene, otkrila je kakav je bio mali Andrej.

- Bio je srećno dete iako nije govorio ni hodao. Bio je inteligentan, ali je živeo u telu s kojim nije mogao da se uskladi. Bio je to stravičan udarac za Peđu - otkrila je Anita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading