(VIDEO) Holanđani preživeli, PROTIV ŠVEDSKE ZA BARAŽ U OKTOBRU!

Autor:

Sport

03.09.2017

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska je nedodirljiva, a o mestu u baražu odlučivaće Holandija i Švedska! To je epilog prva dva večerašnja susreta u grupi A kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

RepublikaFoto: youtube.com/OnsOranje
Holandija ostala u trci za plasman u Rusiju

Lale su trijumfom od 3:1 gotovo izvesno izbacile Bugare iz trke za drugo mesto, dok je Švedska prema očekivanjima lagano protutnjala beloruskom Borisov arenom (4:0) i sačuvala drugu poziciju.  

Uoči dve poslednje runde sada je manje više sve jasno. U oktobru će i Šveđani i Holanđani odrađivati posao protiv Luksemburga, odnosno Belorusije, a onda u međusobnom okršaju u Amsterdamu rešiti pitanje drugoplasiranog.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Prednost je svakako na strani Švedske koja ima tri boda više, ali to joj je neće mnogo pomoći ukoliko na Amsterdam areni položi oružje. 

Podsetimo, u prvom okršaju te dve selekcije bilo je 1:1, tako da Holandiju bilo kakav trijumf vodi u baraž, zbog boljeg međusobnog duela.

Pogledajte kako su Holanđani i Šveđani slavili protiv Bugara, odnosno Belorusa:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading