Danko moli Saleta: Ne idi iz Humske, Partizan nije isti bez tebe!

Autor:

Sport

05.06.2019

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez obzira na to što je prošlog meseca Saša Ilić otišao u fudbalsku penziju, opšte je mišljenje je da bi i u budućnosti trebalo da ostane u Humskoj na nekoj od funkcija gde će dati nemerljiv dopinos voljenom klubu.

RepublikaFoto: starsport
Saša Ilić sa sinom na oproštaju od Humske

Saglasan sa tim je njegov nekadašnji klupski i reprezentativni saigrač Danko Lazović, koji zajedno sa Ilićem boravi na Kupu prijateljstva na Zlatiboru.

- Uspomene sa Sašom su brojne, zaista ih ima mnogo. Šta reći o njemu, on je fudbalski genije, sjajan čovek. Nažalost više ga nećemo gledati na terenu, ali se nadam da će ostati u fudbalu i u Partizanu, jer Partizan bez njega nije Partizan - rekao je Lazović, koji je prošlog leta završio karijeru u Videotonu.

Susret na Zlatiboru poslužio im je da evociraju sećanja iz igračkih dana, Sale se našalio da ga nikakve uspomene ne vezuju za Danka, ali je ubrzo krenuo sa hvalospevima na račun šest godina mlađeg Lazovića.

- Danko i ja se poznajemo dosta dugo. Ja sam ga zaista lepo prihvatio kao šest godina stariji saigrač. U to vreme bio sam standardni prvotimac Partitzana, a on je došao kao jedan od najmlađih. Od tada traje naše prijateljstvo i trajaće do kraja života - rekao je Ilić.

Obojica bivših fudbalera su se usaglasila da na kampu ima dosta talentovane dece i da je veliko zadovoljstvo boraviti na Zlatiboru i gledati kako se razvijau neki budući reprezentativci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading