(FOTO) Jovićeva popularnost NEVEROVATNO porasla otkako je potpisao za Real!

Autor:

Sport

05.06.2019

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Luka Jović zvanično postao novi igrač Real Madrida odjeknula je kao prava bomba u svetu fudbala, a samim tim je i popularnost Srbina drastično porasla.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović, novi fudbaler Real Madrida

Daleko od toga da ljubitelji evropskog fudbala nisu čuli za Jovića i pre nego što je postao deo "kraljevskog kluba", ali kada postanete član Reala to je potpuno druga dimenzija. Popularnost naglo poraste, i to drastično, a samim tim i očekivanja. 

Srpski napadač je pre potpisa za klub sa "Santjago Bernabeua" imao oko 400 hiljada pratilaca na Instagramu, a nakon ozvaničenja novog višegodišnjeg ugovora sa Realom, broj njegovih pratilaca se duplirao i sada iznosi ogromnih 800 hiljada. 

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta je zvanično postao najskuplji špic kojeg je "kraljevski klub" ikada doveo, pošto su klubu iz Frankfurta morali da uplate 60 miliona evra. 

Foto: Instagram.com/Lukajovic
Luka Jović je dobio 400 hiljada novih pratilaca otkako je potpisao za Real

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading