Liverpul ostao bez dvojice fudbalera!

Autor:

Sport

04.06.2019

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijelu Staridžu i Albertu Morenu ističu ugovori na kraju juna 2019. godine i njih dvojica će napustiti Liverpul.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Danijel Staridž je u Liverpul došaou u januaru 2013. godine iz Čelsija, dok je godinu i po dana kasnije u klub iz Sevilje došao levi bek Alberto Moreno. 

Staridž je za Liverpul postigao 67 golova na 160 mečeva, a najbolja njegova sezona je bila 2013/14 kada je u Premijer ligi postigao 21 gol. Česte povrede i velika konkurencija u timu Redsa su Danijela izbacila iz ritma i on je igrao sve ređe. U nedavno završenoj sezoni je nastupio na 27 utakmica postigavši četiri gola. 

- Možda je delovalo da nedostaje u ovom klubu ali je on pravi lider svlačionice. Pametan je, ima samopouzdanja i nije uplašen da govori kada misli da treba nešto da se promeni i da se pomogne timu. Bio je sjajan sa mladim igračima i važan je bio za njihov napredak - rekao je menadžer Liverpula Jirgen Klop. 

Staridž je u dresu Liverpula postigao 67 golova u Premijer ligi

Alberto Moreno je pet godina proveo na "Enfildu", a najviše je igrao u prve dve sezone kada je bio i standardni prvotimac, da bi u ovoj sezoni igrao na samo pet mečeva za Redse.

- Alberto je osoba čija je ličnost odražena u tome kako igra. Pun je života, energije i uvek je pozitivan. Neverovatan karakter koji uvek daje celog sebe ekipi. Znam da nije dobio minute koje je želeo i zaslužio ove sezone ali njegov doprinos nije nevažan. On je svetska klasa i znam da će se vratiti u špansku reprezentaciju u bliskoj budućnosti - rekao je menadžer Liverpula. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading