Sva je prilika da će Nemci prisustvovati "krunisanju" Jovića

Autor:

Sport

04.06.2019

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je gotovo u vezi sa transferom Luke Jovića u Real, ali je zbog gustog rasporeda koji mladog napadača očekuje ovog juna neizvesno kada će obaviti zvaničnu promociju u dresu kraljevskog kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Jović

Jović je trenutno u Staroj Pazovi sa reprezentacijom Srbije gde se priprema za predstojeće duele protiv Ukrajine i Litvanije, ali ga očekuju obaveze sa mladom selekcijom na Evropskom prvenstvu od 16. do 30. juna.

Budući da će zbog obaveza sa prvim timom svakako kasniti sa priprema u mladoj reprezentaciji postavlja se pitanje da li će promocija uslediti 12. juna nakon obaveza u A timu, ukoliko mu selektor Goran Đorović omogući dan viška ili će se čekati na završetak kontinentalnog šampionata u Italiji i San Marinu.

Ove nedoumice će biti otklonjene u narednom periodu, ali ono što ne bi trebalo da bude iznenađenje je Jovićev debi za Real, a sva je prilika da će se to dogoditi 21. jula, kada kraljevski tim igra prijateljsku utakmicu protiv Bajerna.

Podsetimo, na klupi Bajerna sedi bivši trener Ajntrahta Niko Kovač, koji je sa Jovićem sarađivao pretprošle sezone u Frankfurtu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading