Tadić motivisan i uveren da Srbija može do šest bodova u dve utakmice!

Autor:

Sport

04.06.2019

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska Reprezentacija Srbije nastavlja svoj put u kvalifikacijama za Evropsko Prvenstvo, a rivali će nam biti Ukrajina i Litvanija. Protiv selekcije Andreja Ševšenka igramo 07. juna u Ljovu, dok ćemo tri dan kasnije dočekati Litvaniju pred praznim tribinama stadiona Rajko Mitić.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tadić uveren da možemo do dve pobede!

Dušan Tadić je izneo svoje mišljenje o narednim rivalima.

- Termin je nezgodan kako za nas tako i za ostale ekipe. Gledali smo Ukrajinu protiv Portugalaca, imaju dobre igrače i jako su nezgodni. Nadam se da možemo doći do bodova, ali neće biti lako, oni su odlična reprezentacija. - zaključio je prvotimac Ajaksa iz Amsterdama.

 Zbog kazne UEFE, reprezentacija Srbije će Litvaniju dočekati na praznoj Marakani.

 - Sad ne razmišljamo o Livaniji, prvo nam je u mislima Ukrajina. Secam se da sam igrao protiv Danske na praznom stadionu i bilo je ružno. - rekao je Tadić

Na pitanje oko polufinala Lige Šampiona i činjenici da nam Ukrajinci kao protivnici ne leže, Tadić je imao zanimljive odgovore.

- Ostaje žal, zaslužili smo finale ali smo duplom krunom u Holandiji zalečili te rane, koliko toliko.Ne znam šta je razlog, treba da nas motiviše to. Nemamo uspeha sa Ukrajinom, bićemo sigurno motivisani. - rekao je zamenik kapitena naše reprezentacije.

 

 

Naši reprezentativci su imali odlične sezone, a konkurencija je velika, ali zamenik kapitena smatra da to neće uticati na igru u gostima protiv Ukrajine:

-  Konkurencija je jaka, ali to ne škodi atmosferi u reprezentaciji. Kada igraš protiv konkurenata u gostima bitno je da ne gubiš bodove, ulazimo sa željom da pobedimo i videćemo kako će se to odvijati. Domaćin će biti sigurno drugačije orjentisan i pokušaće da dođe do pobede na svom terenu, ali videćemo koliko ćemo im to dopustiti. -  zaključio je Dušan Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading