Sedmorica fudbalera potkupljena pred meč protiv Valensije!

Autor:

Sport

04.06.2019

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal trese Španiju! Sedmorica fudbalera Valjadolida dobila su mito da puste utakmicu protiv Valensije u poslednjem kolu Primere!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Valensija

U velikoj akciji protiv nameštanja u Španiji mediji citiraju izjavu bivšeg španskog fudbalera Karlosa Arande, privedenog zbog umešanosti u nečasne radnje.

- Sedmorica igrača su potkupljena, nijedan više- rekao je Aranda, koji se kladio na 10.000 evra da bi zaradio duplo više.

Fudbaleri Valjadolida bili su informisani da Valensija mora da ostvari "duplu pobedu", odnosno da vodi posle prvog dela igre i u nastavku takođe napravi razliku, što se i desilo.


Valensija je slavila u Valjadolidu 2:0 golovima Karlosa Solera u 36. i Rodriga Morena u 52. minutu i izborila plasman u Ligu šampiona.

Izveštaji iz Španije navode da čelnici dva kluba nisu znali da postoji bilo kakve ilegalne radnje, a pod sumnjom su i mečevi Ueska - Valensija 2:6 i Betis - Ueska 2:1.


Španska policija je zbog sumnje u organizovani kriminal i grupu koja se služi nameštanjem uhapsila ukupno 11 osoba, među kojima je kao vođa priveden bivši fudbaler Real Madrida i reprezentativac Španije Raul Bravo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading