Matić, Mitrović i Milivojević dobijaju društvo: Još jedan Srbin u Premijer Ligi!

Autor:

Sport

04.06.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ofanzivni fudbaler Benfike Andrija Živković ima dozvolu da napusti klub iz Lisabona, ali "orlovi" će ga pustiti samo ukoliko stigne ponuda od najmanje 35 miliona evra.

RepublikaFoto: Starsport
Živković iz crvenog u plavo...

Isti izvor prenosi da je menadžer Evertona Marko Silva pokazao interesovanje za srpskog reprezentativca, koji je prošle sezone u svim takmičenjima odigrao 30 utakmica i postigao tri gola.

Portugalski trener ima veliko poverenje u nekadašnjeg igrača Partizana i nije isključeno da će ga uživo gledati na predtojećem Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine koje se od 16. do 30. juna održava u Italiji.

Dvadesetdvogodišnji Živković u ugovoru ima izlaznu klauzulu od 60 miliona evra, ali Benfika neće imati ništa protiv da ga proda za znatno manje novca, prenose mediji.

 

 

Benfika je 2016. srpskog fudbalera platila šest miliona evra, a Živković je sa godišnjom zaradom od 2,6 miliona evra jedan od najplaćenijih igrača Orlova. Ukoliko ostane u klubu sledeće sezone će zaraditi 2.96 miliona, a u slučaju da dres Benfike nosi i u sezoni 2020/21. zaradiće 4,9 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading