Bivši trener Reala na klupi Sevilje

Autor:

Sport

03.06.2019

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Sevilja imenovaće ove nedelje Hulena Lopetegija za novog trenera, prenose brojni mediji u Španiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Real Madrid

"Marka" je među medijima koji su objavili da će nekadašnji selektor Španije zameniti Hoakina Kaparosa u andaluzijskom klubu, a da samo fali zvanična potvrda.

Lopetegi je bez angažmana od oktobra, kada mu je uručen otkaz u madridskom Realu posle debakla u "El klasiku" sa Barselonom 5:1. "Kraljevski klub" je tada bio na tek devetom mestu u La Ligi posle deset kolova.

Madriđani su, inače, potvrdili da će Lopetegi zameniti Zinedina Zidana na klupi prošlog leta, pred sam početak Svetskog prvenstva u Rusiji, na kojem je on trebalo da vodi Španiju. Međutim, Fudbalska federacija Španije je odlučila da ga otpusti dva dana pre početka Mundijala, pošto je Real bez njihovog izdanja objavio vest. 


Lopetegi je prošlog meseca dovođen u vezu sa Bajernom, a spekulisalo se da bi novi trener mogao da bude Euzebio di Frančesko, pošto je potvrđeno da Kaparos neće ostati.

Pre Reala, Lopetegi je, između ostalog, vodio Porto, Rajo Valjekano i mlađe selekcije Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading