Semedo beži u Madrid od Mesija?

Autor:

Sport

03.06.2019

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose španski mediji, madridski Atletiko i Barselona pregovaraju oko transfera Nelsona Semenda u redove tima iz španske prestonice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nelson Semedo

Simeone mora da obnovi odbranu, ekipu su napustili Lukas Ernandez i Dijego Godin, očekuje se da isto urade Filipe Luis i Huanfran.

Tako je u Portugalcu iz Barse video rešenje za desni bok u odbrani i pokušaće da se dogovori sa Kataloncima oko transfera.

Semedo se često dovodio u vezu sa odlaskim iz Barselone, navodno nije zadovoljan tretmanom u redovima španskog šampiona, smatra da zaslužuje veću šansi da ga u redovima "Blaugran" minira Lionel Mesi.

Pregovori dve strane su u toku, nije poznato sa kojom ponudom su "Kolćonerosi" počeli razgovore, ali mediji sa Iberijskog poluostrva tvrde da je Barselona u startu tražila više novca.


Videćemo da li bi ovo moglo da utiče i na potencijalni transfer Grizmana u redove Barselone, Francuz je najavio da napušta Atletiko, Barsa je prva u redu za njegov potpis, a pozitivan ishod pregovora oko Semeda, definitivno bi stavio "Blaugranu" u bolju poziciju kada je angažovanje francuskog reprezentativca u pitanju.

Put Katalonije bi iz Madrida mogao da krene i Filipe Luis, šampion i vicešampion Španije bi mogli da obave veliki broj poslova ovog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading