Tripijeu se ostaje u Totenhemu, ali...

Autor:

Sport

03.06.2019

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Totenhema Kiran Tripije rekao je da to gde će igrati naredne sezone nije do njega, već do kluba, pošto se poslednjih nedelja spekuliše o njegovoj selidbi u Italiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kiran Tripije

Tripije, koji je bio jedan od glavnih igrača reprezentacije Engleske na Svetskom prvenstvu, imao je razočaravajuću sezonu, pošto se mučio sa povredom koju je zadobio u Rusiji. Imao je probleme sa formom, a iako je igrao za tim koji je stigao do finala Lige šampiona i izborio treće mesto u Premijer ligi, nije pozvan za završnicu Lige nacija. 

U redovima Spursa navodno razmišljaju da puste Tripijea da napuste klub, pošto se već neko vreme dovodi u vezu sa Napolijem. Sâm engleski fudbaler je istakao da ne zna šta ga čeka.


- Ne znam, idem kući da provedem vreme sa porodicom i da se oporavim posle duge i teške sezone. Pred svima su odluke, bez obzira na sve. Jasno je da je Totenhem bio dobar klub za mene poslednjih godina, ali uživaću u svom letu, vratiću se za pripreme i sešću sa menadžerom, pa ćemo razgovarati o mojoj budućnosti. Pročitao sam mnoge spekulacije o sebi, koje ukazuju da neću biti tu. Dajem sve od sebe, 100 odsto na svakoj utakmici, bilo da pobedimo, izgubimo ili igramo nerešeno. Ali, videćemo šta će se desiti“, rekao je Tripije.

Pored Napolija, interesovanja za Tripijea pokazao je i madridski Atletiko, ali bi Tripije voleo da ostane u Premijer ligi.

- Želim da ostanem, ali šta mogu? Videćemo šta će se desiti i šta klub želi, to je najvažnije. Dajem sve za ovaj klub, pa ćemo videti šta će odlučiti - naglasio je Tripije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading