Reprezentativac Srbije blizu dolaska u redove šampiona Srbije!

Autor:

Sport

03.06.2019

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je u završnim pregovorima sa golmanom Radnika iz Surdulice, Nikolom Vasiljevićem, i želi da završi njegov potpis pre odlaska na pripreme u Austriju.

RepublikaFoto: Starsport
Iz Surdulice u Beograd!

Vasiljević je redovno na spisku Mladena Krstajića, a takav je slučaj i za mečeve protiv Ukrajine i Litvanije. Ipak, u reprezentaciji Srbije prednost imaju Marko Dmitrović i Predrag Rajković, pa on još nije debitovao za Orlove, iako je redovno na spisku reprezentativaca. Interesovanje je sada ponovo obnovljeno, a Zvezda je spremna da ponudi nešto bolje finansijske uslove Surduličanima, ne bi li se odrekli usluge svog najboljeg golmana.

Zvezda je zimus nudila 100.000 evra, a sada je spremna i da duplira iznos, ne bi li Vasiljević postao novi golman Zvezde. Iako crveno-beli u svojim redovima imaju Milana Borjana i Zorana Popovića, Vasiljević je označen kao trenutno jedan od najboljih golmana u Srbiji i kvalitet koji ne bi trebalo propustiti.

Svakako je da će mesto prvog golmana u narednoj sezoni biti zacementirano za Milana Borjana, ali ono što je problematično za Milojevića, i zbog čega želi da dovede Vasiljevića pre priprema, jeste to što će Borjan od 15. juna do 7. jula biti na Gold Kupu sa reprezentacijom Kanade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading