Voždovac se oprostio od kapitena

Autor:

Sport

01.06.2019

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugododišnji kapiten Voždovca, Miloš Pavlović, kao slobodan igrač će napustiti klub, sa obzirom na to da nije došlo do produženja saradnje koja je istekla na kraju sezone.

RepublikaFoto: Promo foto
Miloš Pavlović

Pavlović je prvi put zaigrao u dresu Voždovca 2005. godine i bio deo najvećeg uspeha kluba, kada je osvojeno 3. mesto u Superligi i tako sebe zlatnim slovima upisao u istoriju kluba iz Zaplanjske ulice.

Nakon toga fudbalski put je Pavlovića vodio u Portugal, preko Rumunije i Kipra, da bi se 2014. godine opet vratio u Voždovac, tada reorganizovan i modernizovan klub kakav poznajemo danas i poneo kapitensku traku, koja je krasila njegovu ruku godinama i koju je svojim liderstvom zalaganjem, i borbom na terenu za grb kluba zasigurno opravdao.

Prepoznali su to i navijači Zmajeva, sa kojima je Pavlović imao posebnu vezu, i uzvraćali mu aplauzima i skandiranjem njegovog imena sa tribina.

Pavlović je u dresu Zmajeva odigrao preko 200 utakmica, i postigao 8 pogodaka.

- Rukovodstvo kluba izražava zahvalnost Milošu Pavloviću za sve što je u proteklim godinama učinio za klub i za primer koji je davao, kako svojim saigračima, tako i ostalim zaposlenima u klubu. Bila je čast sarađivati sa takvim fudbalerom i čovekom, koji je pokazao prave liderske sposobnosti i koji je u svakom momentu predstavljao naš klub na pravi način. Želimo Paviki sve najbolje u daljoj igračkoj karijeri, i želimo da zna da su mu vrata našeg kluba uvek otvorena ukoliko i nakon kraja igračke karijere bude želeo da ostane u fudbalu, jer su srpskom sportu potrebni funkcioneri sa znanjem i moralnom etikom kakvu on poseduje. KAPITENU, HVALA TI ZA SVE!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading